Diyelimki ikimizde ayni bitirrdik sadece 3. Luk odulunu mu paylasiyoruz yoksa 3. Luk ve 4. Luk mu nasil oluyor oBu geceyi bir geçelim orasını yarın düşünürüz.
- Fearlessbacker
- Tepki: 0
- Mesaja Git
Diyelimki ikimizde ayni bitirrdik sadece 3. Luk odulunu mu paylasiyoruz yoksa 3. Luk ve 4. Luk mu nasil oluyor oBu geceyi bir geçelim orasını yarın düşünürüz.
mantıken 3 ve 4 ün ödülü toplanır 2 ye bölünürDiyelimki ikimizde ayni bitirrdik sadece 3. Luk odulunu mu paylasiyoruz yoksa 3. Luk ve 4. Luk mu nasil oluyor o
Ben hakanin dedigi gibi biliyorum . Teyit ettirmek lazimhaksızmıyım @mosquitos42 @maxaljin
2. ile 3. nün puanı aynı olunca 2. ve 3. lük ödülü toplanıp eşit dağıtılmıyomu
öyle saçma olurBen hakanin dedigi gibi biliyorum . Teyit ettirmek lazim
Valla mod bey simdi iki kisi ayni puanda bitirirse altlarindaki adam zengin olur aq :ROFLMAO:Ben hakanin dedigi gibi biliyorum . Teyit ettirmek lazim
Ayni puana gelmeseydiniz hemsehrim ben mi dedim ayni puana gelin diye.öyle saçma olur
düşünsene 2. 3. ve 4. nün puanları aynı 550 yi 3 e böl 175 lira
5. 400 lira
6. 200 lira
7. 100 lira alır buda çok saçma olur
üstte bitirmek suç olur yani başarı yerine
valla benlik pek bir sıkıntı yok 1 puan bile çok farketti 1,5 aylık yarışmadaAyni puana gelmeseydiniz hemsehrim ben mi dedim ayni puana gelin diye.
Vallahi ben planimi ona gore yaptim . Ayni gelirler 200 alirim diye . Aciklamayi eksik yapmislarAyni puana gelmeseydiniz hemsehrim ben mi dedim ayni puana gelin diye.
kardeş bi sakin mk bana giren çıkan bişey yok ne yaparsanız yapın mkDaha önce cevap verecektim ama polemiğe girmek istemedim lakin devam ettiriyor aynı arkadaş mantık olayını. Çok şükür aklımız da mantığımız da yerinde ama gir bak önceki etkinliklere nasıl olmuş dağıtım. Yani mantığa çok da gerek yok dostum başka yerlerde başka alanlarda kullan o mantığını (!)
bak ergen kardeşim önce şu ağzını topla hal hareketine düzen ver öyle gel 2 satır et ne hukukun var benle de bu şekilde konuşuyorsun bozdurma ağzımı @maxaljin küfür serbestse ben de iki kelam edeyim. Giren çıkan sadece sanaymış gibi sürekli sen konuşuyorsun az sus bırak adamlar gelsin açıklamasını yapsınkardeş bi sakin mk bana giren çıkan bişey yok ne yaparsanız yapın mk
ben sadece düşüncemi söyledim farkettiysen benimle aynı puanda olan biri yok
kardeş uzatma tamambak ergen kardeşim önce şu ağzını topla hal hareketine düzen ver öyle gel 2 satır et ne hukukun var benle de bu şekilde konuşuyorsun bozdurma ağzımı @maxaljin küfür serbestse ben de iki kelam edeyim. Giren çıkan sadece sanaymış gibi sürekli sen konuşuyorsun az sus bırak adamlar gelsin açıklamasını yapsın
Hocam neden cogul konustun ben sadece soru sordum benide zan altina aliyorsun arkadaslar diyerek hatta baskalarinidaDaha önceki yarışmalarda aynı sıradaki kişiler ödülü paylaşmıştı misal 2.ciye 200 ise 2 3 4 ayni puanda ise paylaşılmıştı değiştiyse bilmem. Yarışmaya ödül için katılmadım katılsam 26 tahminim boşa gitmezdi lakin görüyorum ki bazı arkadaşlar ödülle yatıp ödülle kalkıyor özellikle de bu yarışma için çok heyecan yapmış
ya hayır sadece fikrimi söyledim küfür falanda yok ortada adam atar yapıyo ergen mergenTartismanin ıçine küfür katmadan tartışmaya calisin biraz da . Boyle devam ederseniz konuyu kitlemek zorunda kalirim haberiniz olsun beyler. Gerekli aciklama etkinligin bitmesine yakin yapılır
Fikrini söyler çekilirsin millete "az mantıklı olun mk" demekle fikir beyan edilmezkardeş uzatma tamam
fikir söylemek suç zaten burada zoruna giden beğenmiyor evet bu yarışmayla yatıp kalktım doğru o yüzden haklı olarak fikrimi söylemek benimde hakkım ne var bunda ???
umutcum arkadas kendini biliyor ki hemen damladi sen ve diğerleri rahat olun sizlik bir durum yokHocam neden cogul konustun ben sadece soru sordum benide zan altina aliyorsun arkadaslar diyerek hatta baskalarinida
tamam kusura bakma üslup içinFikrini söyler çekilirsin millete "az mantıklı olun mk" demekle fikir beyan edilmez
daha dikkatli olalım sen de ben de dostum. @mosquitos42 silinmesi mümkünse son yorumları siler misintamam kusura bakma üslup için
senin yaptığında hoş değil ergen mergen sende kaç yaş büyüğüm Allah bilir
fikrimi söyledim sadece tamam ?